Hotel > Belanda > VlijmenVoordijk > Fletcher Restaurant Prinsen Vlijmen

 


  

Fletcher Restaurant Prinsen Vlijmen

3 star hotel    Julianastraat 21  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Fletcher Restaurant Prinsen Vlijmen

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Vlijmen hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Cemerlang Penginapan di Vlijmen
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Vlijmen, mencari lagi daripada Fletcher Hotel Restaurant Prinsen, penginapan semua majlis berhampiran Voordijk dalam Belanda. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Belanda. Daripada jumlah hotel 2 dalam Vlijmen, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 29 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 44 untuk EUR 324.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Fletcher Hotel Restaurant Prinsen terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Loverse Brug dan Nationaal Monument Kamp Vught. Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch dan Stadskantoor 's-Hertogenbosch juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Vlijmen.

kawasan tempatan perbandingan seperti Voordijk dan Meliestraat yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Venkant, Haarsteeg dan Vliedberg juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vlijmen.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Fletcher Hotel Restaurant Prinsen. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Vlijmen ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk FLETCHER HOTEL PRINSEN bintang 0 adalah berhampiran untuk Fletcher Hotel Restaurant Prinsen. Juga dalam kawasan adalah Hotel Guldenberg dan De Kruishoeve itu. Untuk pilihan lain cuba Herberg de Zwaan Hedel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Fletcher Restaurant Prinsen Vlijmen.

Fletcher Restaurant Prinsen Vlijmen

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1250s