Hotel > Belanda > OisterwijkGemullehoeken > Fletcher Restaurant Boschoord Oisterwijk

 


  

Fletcher Restaurant Boschoord Oisterwijk

3 star hotel    Gemullenhoekenweg 143  4/5 "Cemerlang"  (14 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Fletcher Restaurant Boschoord Oisterwijk

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 11 Oisterwijk hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Cemerlang Fletcher Hotel Restaurant Boschoord
Fletcher Hotel Restaurant Boschoord adalah penginapan pemilihan dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Gemullehoeken daripada Oisterwijk, Belanda. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik pertengahan tetapi sangat bagus. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 11 Oisterwijk dan berada di kedudukan nombor 4th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 54 untuk EUR 233. Terdapat 64 mudah tetapi menyeronokkan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 11 dalam Oisterwijk dan Fletcher Hotel Restaurant Boschoord bertaraf 4th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Belverse Brug dan Helbrug . Nationaal Monument Kamp Vught Loverse Brug dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Gemullehoeken dan Gever yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Oisterwijk. Heikant, Hondsberg dan Kerkeind juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Oisterwijk.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Fletcher Hotel Restaurant Boschoord dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Oisterwijk ke kiri.

Hotel berhampiran Gemullehoeken
0 bintang FLETCHER HOTEL BOSCHOORD dan Mansion Hotel Bos & Ven yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Meneer Van Eijck dan Hotel de Paddestoel adalah alternatif yang hebat berhampiran Fletcher Hotel Restaurant Boschoord.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Fletcher Restaurant Boschoord Oisterwijk.

Fletcher Restaurant Boschoord Oisterwijk

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s