Hotel > United Kingdom > KeswickPortinscale > Fitz Guest House Keswick

 


  

Fitz Guest House Keswick

3 star hotel    47 Station Road  5/5 "Pinggiran Bandar"  (11 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Fitz Guest House Keswick

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 46 Keswick hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Baik Penginapan
Portinscale adalah penginapan kepada Fitz Guest House diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang sesuai untuk bermalam di Keswick, United Kingdom. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 10 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Pinggiran Bandar' untuk penginapan di seluruh United Kingdom. Daripada jumlah hotel 46 dalam Keswick, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Fitz Guest House mempunyai 2 dicemburui bilik dan kadar dari GBP 75 kepada GBP 80.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Fitz Guest House terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Millbeck Hall dan Monks Hall. Boltongate Rectory dan Lorton Hall juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Keswick.

Apabila Keswick, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Portinscale dan Newlands, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Manesty, Braithwaite dan Rosthwaite juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Keswick.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Fitz Guest House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Keswick ke kiri.

Hotel berhampiran Portinscale
4 bintang Easedale House dan Grassmoor Guest House yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hedgehog Hill Guest House dan Lyndhurst adalah alternatif yang hebat berhampiran Fitz Guest House.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Fitz Guest House Keswick.

Fitz Guest House Keswick

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s