Hotel > Maldives > HulhuleHulhumale > Fern Boquete Inn Hulhule

 


  

Fern Boquete Inn Hulhule

3 star hotel    Hirudhumagu   3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Fern Boquete Inn Hulhule

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Hulhule hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menyegarkan Fern Boquete Inn
Fern Boquete Inn adalah penginapan pertengahan tetapi sangat bagus dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Hulhumale daripada Hulhule, Maldives. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.6. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1 Hulhule dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Fern Boquete Inn mempunyai 18 bernas bilik dan kadar dari MVR 140 kepada MVR 150.

Apabila Hulhule, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Hulhumale dan Vihamanaafushi, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Furanafushi, Malé Lankan Finolhu dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Fern Boquete Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Hulhule ke kiri.

Hotel berhampiran Hulhumale
3 bintang Hulhumale Inn dan Hotel Elite Inn yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk HolidayMakers Inn dan Airport Alba Inn adalah alternatif yang hebat berhampiran Fern Boquete Inn.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Fern Boquete Inn Hulhule.

Fern Boquete Inn Hulhule

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6719s