Hotel > Switzerland > SamnaunCompatsch > Ferienresidenz Soliva Samnaun

 


  

Ferienresidenz Soliva Samnaun

3 star hotel    Schulstrasse 8  2.5/5 "Sederhana"  (3 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ferienresidenz Soliva Samnaun

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 54 Samnaun hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Samnaun
Panduan Terletak di kawasan yang Compatsch daripada Samnaun, Switzerland, Ferienresidenz Soliva adalah cantik3 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 54 Samnaun dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Penginapan sesuai menikmati beberapa kemudahan dicemburui seperti Haiwan Bela Mesra dan Tempat Letak Kereta. Untuk kemudahan, Internet kelajuan tinggi dan Bilik Bebas-Rokok disediakan untuk para tetamu. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Peti Keselamatan, ATM dan sauna.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 12 dengan penempahan pada harga yang murah dari CHF 135 untuk CHF 297.

Apabila Samnaun, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Compatsch dan Laret, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Obere Alp, Plan Ravaisch dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Ferienresidenz Soliva. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Samnaun ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Romantica bintang 3 adalah berhampiran untuk Ferienresidenz Soliva. Juga dalam kawasan adalah Apartment Mezpra dan Hotel Cresta itu. Untuk pilihan lain cuba Apart Jil-Marie yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ferienresidenz Soliva Samnaun. Ferienresidenz Soliva Samnaun

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s