Hotel > Indonesia > Kota PadangSeberangpadang > Hotel Femina Kota Padang

 


  

Hotel Femina Kota Padang

1 star hotel    jalan Bagindo Aziz Chan No.15  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Femina Kota Padang

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


27th Kedudukan daripada 35 Kota Padang hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mudah tetapi menyeronokkan Penginapan berdekatan Seberangpadang
Hotel Femina bijak adalah penginapan1 bintang berhampiran Seberangpadang dalam Kota Padang, Indonesia. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Indonesia. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 27th daripada sejumlah hotel 35 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah IDR 32.6 untuk IDR 46. Terdapat 30 mampu bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Kota Padang, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Seberangpadang dan Damar, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Kampungdurian, Induring dan Ampang juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kota Padang.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Femina. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kota Padang ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Aliga Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Femina. Juga dalam kawasan adalah Edotel Bundo Kandung dan Bunda Hotel Padang itu. Untuk pilihan lain cuba The Axana Hotel - Padang yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Femina Kota Padang.

Hotel Femina Kota Padang

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s