Hotel > New Zealand > HastingsTe Awanga > Farm at Cape Kidnappers Hastings

 


  

Farm at Cape Kidnappers Hastings

5 star hotel    446 Clifton Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Farm at Cape Kidnappers Hastings

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 32 Hastings hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


The Farm at Cape Kidnappers dalam Te Awanga
Tempahlah perjalanan percutian New Zealand anda dan kekal di The Farm at Cape Kidnappers 5 bintang, yang terletak di Hastings berhampiran Te Awanga. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik menarik. Daripada jumlah hotel 32 dalam Hastings, hotel ini kini menduduki tempat 7th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
The Farm at Cape Kidnappers mempunyai 23 4meriah bilik dan kadar dari NZD 2047 kepada NZD 16215.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Farm at Cape Kidnappers terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Black Bridge dan Alloway Lodge. Maraetotara Lodge dan Possua Lodge juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 7th dalam Hastings.

Apabila Hastings, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Te Awanga dan Haumoana, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Waipureko, Clive Pahowai dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar The Farm at Cape Kidnappers dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Hastings ke kiri.

Hotel berhampiran Te Awanga
5 bintang Parkhill Estate dan Millar Road yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Clive Motel dan Wine Country Motor Lodge adalah alternatif yang hebat berhampiran The Farm at Cape Kidnappers.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Farm at Cape Kidnappers Hastings.

Farm at Cape Kidnappers Hastings

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8281s