Hotel > United Kingdom > PrestonFarington > Farington Lodge Hotel Preston

 


  

Farington Lodge Hotel Preston

4 star hotel    Stanifield Lane  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Farington Lodge Hotel Preston

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 26 Preston hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Farington Lodge Hotel Gambaran Umum
Tempahlah perjalanan percutian United Kingdom anda dan kekal di Farington Lodge Hotel 4 bintang, yang terletak di Preston berhampiran Farington. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 6th daripada hotel 26 dalam Preston berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 27 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 75 untuk GBP 140.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Farington Lodge Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Deepdale dan Broughton in Amounderness. Samlesbury Lower Hall dan Hoghton Tower juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 6th dalam Preston.

kawasan tempatan perbandingan seperti Farington dan Clayton-le-Woods yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Walton le Dale, Bamber Bridge dan Euxton juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Preston.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Farington Lodge Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Preston ke kiri.

Hotel berhampiran Farington
4 bintang Best Western Leyland Hotel dan Best Western Premier Leyland Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Wellington Park dan Premier Inn Preston South (Craven Drive) adalah alternatif yang hebat berhampiran Farington Lodge Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Farington Lodge Hotel Preston.

Farington Lodge Hotel Preston

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6406s