Hotel > Amerika Syarikat > SonomaFetters Hot Springs > Fairmont Sonoma Mission Inn

 


  

Fairmont Sonoma Mission Inn

4 star hotel    100 Boyes Boulevard  4.1/5 "Cemerlang"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Fairmont Sonoma Mission Inn

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 12 Sonoma hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Fairmont Sonoma Mission Inn dalam Fetters Hot Springs
Fairmont Sonoma Mission Inn adalah penginapan mewah dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Fetters Hot Springs daripada Sonoma, Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.2. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 12 Sonoma dan berada di kedudukan nombor 4th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Restoran, kolam renang dan Tempat Letak Kereta.

Bilik
Fairmont Sonoma Mission Inn mempunyai 226 menarik bilik dan kadar dari USD 207.2 kepada USD 899.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Fairmont Sonoma Mission Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sonoma Valley Fire and Rescue Authority Station 3 dan Sonoma Valley Fire and Rescue Authority Station 2. Lachryma Montis dan Sonoma Valley Veterans War Memorial Building juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Sonoma.

Apabila Sonoma, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Fetters Hot Springs dan Fetters Hot Springs-Agua Caliente, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Agua Caliente, Verano dan El Verano juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sonoma.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Fairmont Sonoma Mission Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sonoma ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sonoma Creek Inn bintang 2 adalah berhampiran untuk Fairmont Sonoma Mission Inn. Juga dalam kawasan adalah Cinnamon Bear Creekside Inn Bed And Breakfast dan El Pueblo Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Cooperage Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Fairmont Sonoma Mission Inn.

Fairmont Sonoma Mission Inn

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s