Hotel > Amerika Syarikat > KeyesCeres > Fairfield Inn and Suites Turlock Keyes

 


  

Fairfield Inn and Suites Turlock Keyes

3 star hotel    3301 Countryside Drive  2.5/5 "Sederhana"  (51 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Fairfield Inn and Suites Turlock Keyes

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 0 Keyes hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Dicemburui Fairfield Inn and Suites Turlock
Panduan Terletak di kawasan yang Ceres daripada Keyes, Amerika Syarikat, Fairfield Inn and Suites Turlock adalah julat-pertengahan3 bintang penginapan. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 0 dalam Keyes, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 81 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 99 untuk USD 159.

Lokasi
Dengan hotel 0 dalam Keyes dan Fairfield Inn and Suites Turlock bertaraf 3rd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Turlock City Fire and Emergency Services Station 4 dan KCSS-FM (Turlock) . Turlock City Fire and Emergency Services Station 3 Turlock Rural Fire Protection District dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Keyes, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ceres dan Harp, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Riverside, Bystrom dan Shackelford juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Keyes.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Fairfield Inn and Suites Turlock. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Keyes ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Holiday Inn Express Turlock bintang 2 adalah berhampiran untuk Fairfield Inn and Suites Turlock. Juga dalam kawasan adalah Candlewood Suites Turlock dan Best Western Plus Orchard Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Best Western Orchard Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Fairfield Inn and Suites Turlock Keyes.

Fairfield Inn and Suites Turlock Keyes

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5313s