Hotel > Amerika Syarikat > SebastopolAlten > Fairfield Inn and Suites Santa Rosa Sebastopol

 


  

Fairfield Inn and Suites Santa Rosa Sebastopol

3 star hotel    1101 Gravenstein Highway South  2.5/5 "Sederhana"  (104 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Fairfield Inn and Suites Santa Rosa Sebastopol

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Sebastopol hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Fairfield Inn and Suites Santa Rosa Sebastopol dalam Alten
Fairfield Inn and Suites Santa Rosa Sebastopol adalah hotel baik yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Alten daripada Sebastopol, Amerika Syarikat. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Daripada jumlah hotel 3 dalam Sebastopol, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 82 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 109 untuk USD 259.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Sebastopol terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Sonoma Life Support Post 18 dan Sebastopol City Hall. Sebastopol Fire Department dan Gold Ridge Fire Protection District Station 2 juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Sebastopol, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Alten dan Gravenstein, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Fredericks, Llano Hurlbut dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Fairfield Inn and Suites Santa Rosa Sebastopol dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sebastopol ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk THE SEBASTOPOL INN bintang 3 adalah berhampiran untuk Fairfield Inn and Suites Santa Rosa Sebastopol. Juga dalam kawasan adalah Pearlessence Vineyard Inn dan Vine Hill Inn B And B itu. Untuk pilihan lain cuba AVALON A LUXURY B AND B yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Fairfield Inn and Suites Santa Rosa Sebastopol.

Fairfield Inn and Suites Santa Rosa Sebastopol

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5000s