Hotel > Amerika Syarikat > ColumbiaEdinburgh > Fairfield Inn & Suites Columbia Northeast

 


  

Fairfield Inn & Suites Columbia Northeast

3 star hotel    120 Blarney Drive  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Fairfield Inn & Suites Columbia Northeast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


40th Kedudukan daripada 82 Columbia hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Gembira Penginapan berdekatan Edinburgh
Tempahlah perjalanan percutian Amerika Syarikat anda dan kekal di Fairfield Inn & Suites Columbia Northeast 3 bintang, yang terletak di Columbia berhampiran Edinburgh. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan bernas. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 82 Columbia dan berada di kedudukan nombor 40th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 96 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 103.55 untuk USD 219.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Columbia - Richland Fire Department Dentsville dan Columbia - Richland Fire Department Jackson Creek. Dengan WLTR-FM (Columbia) WRLK-TV (Columbia) dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Columbia, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Edinburgh dan Springwood, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Springhill, East Lake Hills dan Weddell juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Columbia.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Fairfield Inn & Suites Columbia Northeast dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Columbia ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Fairfield Inn and Suites by Marriott Columbia bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Fairfield Inn & Suites Columbia Northeast. Juga dalam kawasan adalah Comfort Suites Hotel dan Holiday Inn Hotel & Suites Columbia North itu. Untuk pilihan lain cuba Quality Inn Fort Jackson yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Fairfield Inn & Suites Columbia Northeast. Fairfield Inn & Suites Columbia Northeast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4414s