Hotel > Amerika Syarikat > MemphisShelby Farms > Fairfield Inn & Suites Memphis

 


  

Fairfield Inn & Suites Memphis

3 star hotel    6010 Macon Cove  5/5 "Pinggiran Bandar"  (52 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Fairfield Inn & Suites Memphis

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 123 Memphis hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Julat-Pertengahan Fairfield Inn & Suites Memphis
Fairfield Inn & Suites Memphis adalah harta gembira dalam Memphis, Amerika Syarikat berhampiran kawasan Shelby Farms itu. Dengan penginapan sangat selesa dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Fairfield Inn & Suites Memphis pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 10. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 123 di kawasan itu. Penginapan mampu tetapi selesa menikmati beberapa kemudahan selesa seperti Bilik Kecergasan Senaman dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Tempat Letak Kereta disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Pencapaian Warga kurang upaya, kolam renang dan Lif disediakan semasa masa anda di Fairfield Inn & Suites Memphis.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 63 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 79.95 untuk USD 109.95.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Fairfield Inn & Suites Memphis terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk City of Memphis Division of Fire Station 51 dan Memphis Correctional Institute. Shelby County Fire Department dan WEZI-FM (Memphis) juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Memphis.

Apabila Memphis, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Shelby Farms dan Elmore Park, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Bartlett, River Oaks dan Berclair juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Memphis.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Fairfield Inn & Suites Memphis dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Memphis ke kiri.

Hotel berhampiran Shelby Farms
0 bintang BEST WESTERN SUITES dan Super 8 Motel - Memphis/East/Macon Cove Area yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Super 8 Memphis East/Macon Cove dan Fairfield Inn & Suites By Marriott Memphis adalah alternatif yang hebat berhampiran Fairfield Inn & Suites Memphis.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Fairfield Inn & Suites Memphis. Fairfield Inn & Suites Memphis

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.4219s