Hotel > Amerika Syarikat > RomulusSunnyside > Fairfield Inn & Suites Detroit Metro Airport Romulus

 


  

Fairfield Inn & Suites Detroit Metro Airport Romulus

3 star hotel    7800 Merriman Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Fairfield Inn & Suites Detroit Metro Airport Romulus

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


20th Kedudukan daripada 36 Romulus hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Romulus
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Romulus, mencari lagi daripada Fairfield Inn & Suites Detroit Metro Airport Romulus, penginapan semua majlis berhampiran Sunnyside dalam Amerika Syarikat. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 20th daripada sejumlah hotel 36 di kawasan itu.

Bilik
Fairfield Inn & Suites Detroit Metro Airport Romulus mempunyai 106 selesa bilik dan kadar dari USD 89 kepada USD 119.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Fairfield Inn & Suites Detroit Metro Airport Romulus terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Detroit Metropolitan Wayne County Airport Fire Department Station 200 dan WMKM-AM (Inkster). Romulus Fire and Rescue Department Station 2 dan Wayne County Health Department juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 20th dalam Romulus.

Apabila Romulus, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Sunnyside dan Eloise, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Inkster, Hand dan Taylor juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Romulus.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Fairfield Inn & Suites Detroit Metro Airport Romulus. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Romulus ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk FARIFIELD INN N STES DTW bintang 2 adalah berhampiran untuk Fairfield Inn & Suites Detroit Metro Airport Romulus. Juga dalam kawasan adalah Fairfield Inn & Suites by Marriott Romulus dan La Quinta Inn Detroit Airport Romulus itu. Untuk pilihan lain cuba Holiday Inn Express Romulus Detroit Airport yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Fairfield Inn & Suites Detroit Metro Airport Romulus.

Fairfield Inn & Suites Detroit Metro Airport Romulus

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s