Hotel > Amerika Syarikat > KnoxvilleWooddale > Fairfield Inn & Suites Knoxville / East

 


  

Fairfield Inn & Suites Knoxville / East

3 star hotel    1551 Cracker Barrel Lane  2.5/5 "Sederhana"  (69 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Fairfield Inn & Suites Knoxville / East

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


35th Kedudukan daripada 79 Knoxville hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bijak dan berfungsi Penginapan di Knoxville
Fairfield Inn & Suites Knoxville / East adalah hotel gembira terletak di Knoxville Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 3. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 35th daripada sejumlah hotel 79 di kawasan itu.

Bilik
Fairfield Inn & Suites Knoxville / East mempunyai 105 dicemburui bilik dan kadar dari USD 74 kepada USD 169.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Fairfield Inn & Suites Knoxville / East terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ralph Adcock Bridge dan James Edward Burke Bridge. J Will Taylor Bridge dan WRJZ-AM (Knoxville) juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 35th dalam Knoxville.

kawasan tempatan perbandingan seperti Wooddale dan Eastwood yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Moshina Heights, Riverdale dan John Sevier juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Knoxville.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Fairfield Inn & Suites Knoxville / East. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Knoxville ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Fairfield Inn & Suites By Marriott Knoxville East bintang 2 adalah berhampiran untuk Fairfield Inn & Suites Knoxville / East. Juga dalam kawasan adalah Quality Inn East dan Knoxville East Red Roof Inn And Suites itu. Untuk pilihan lain cuba Red Roof Inn & Suites Knoxville East yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Fairfield Inn & Suites Knoxville / East. Fairfield Inn & Suites Knoxville / East

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3555s