Hotel > Tunisia > TunisSaint-Germain > Hotel Ez-Zahra Dar Tunis

 


  

Hotel Ez-Zahra Dar Tunis

3 star hotel    Avenue Habib Thameur Ez-Zahra  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Ez-Zahra Dar Tunis

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 32 Tunis hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mudah tetapi menyeronokkan Penginapan di Tunis
Hotel Ez Zahra Dar Tunis 3 bintang adalah penginapan bersantai dalam Saint-Germain, dalam Tunis, Tunisia. Ulasan tetamu menjaringkan 7.4 harta daripada 10 atau 'Baik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 9th daripada sejumlah hotel 32 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 131 dengan penempahan pada harga yang murah dari TND 48 untuk TND 130.

Apabila Tunis, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Saint-Germain dan Ez Zahra, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Hammam-Lif, Borj Cedria Potinville dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Ez Zahra Dar Tunis dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tunis ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Caribbean World Borj Cedria bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Ez Zahra Dar Tunis. Juga dalam kawasan adalah Sun Beach Resort dan Sun Beach - Club Playa Sol Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Club Caribbean Borj Cedria yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Ez-Zahra Dar Tunis.

Hotel Ez-Zahra Dar Tunis

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2190s