Hotel > Amerika Syarikat > Neptune CityReevytown > Executive Inn and Suites Neptune Neptune City

 


  

Executive Inn and Suites Neptune Neptune City

2 star hotel    4035 Route 33  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Executive Inn and Suites Neptune Neptune City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 7 Neptune City hotel Booking.com
Semak Harga

 


Executive Inn and Suites Neptune Gambaran Umum
Executive Inn and Suites Neptune adalah hotel gembira terletak di Neptune City Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 2. Ia juga kini menduduki tempat 7th daripada hotel 7 dalam Neptune City berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 60 untuk USD 175. Terdapat 48 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Maximum Care Ambulance Service dan WJLK-AM (Asbury Park). Dengan WJLK-FM (Asbury Park) Neptune Township Fire Department Station 34 - 1 Hamilton Fire Company dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Neptune City, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Reevytown dan Hamilton, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Collingwood Park, Green Grove Earle dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Executive Inn and Suites Neptune dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Neptune City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hampton Inn Neptune bintang 3 adalah berhampiran untuk Executive Inn and Suites Neptune. Juga dalam kawasan adalah Residence Inn by Marriott Neptune at Gateway Centre dan Residence Inn Neptune at Gateway Center itu. Untuk pilihan lain cuba Courtyard By Marriott Wall At Monmouth Shores Corporate Park Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Executive Inn and Suites Neptune Neptune City.

Executive Inn and Suites Neptune Neptune City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5000s