Hotel > Cyprus > PsematismenosMaroni > Evkarpos Country House Psematismenos

 


  

Evkarpos Country House Psematismenos

0 star hotel    Psematismenos  4/5 "Cemerlang"  (2 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Evkarpos Country House Psematismenos

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Psematismenos hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mampu Penginapan berdekatan Maroni
Evkarpos Country House adalah penginapan fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Maroni daripada Psematismenos, Cyprus. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bijak. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 4 dalam Psematismenos berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Evkarpos Country House mempunyai 5 mudah tetapi berfungsi bilik dan kadar dari EUR 75 kepada EUR 92.

Lokasi
Dengan hotel 4 dalam Psematismenos dan Evkarpos Country House bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Thera Complex dan The Residence . Limmassol Mediumwave Transmitter Nicosia Mediumwave Transmitter dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Psematismenos, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Maroni dan Tokhni, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Khirokitia, Zyyi dan Kalavasos juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Psematismenos.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Evkarpos Country House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Psematismenos ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Villa Melissa bintang 0 adalah berhampiran untuk Evkarpos Country House. Juga dalam kawasan adalah Melissi House dan Meli House itu. Untuk pilihan lain cuba Teacher's House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Evkarpos Country House Psematismenos.

Evkarpos Country House Psematismenos

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2383s