Etosha Village

3 star hotel    C38, Andersson Gate  5/5 "Pinggiran Bandar"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Etosha Village

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Gembira Penginapan di
Etosha Village bijak dan berfungsi adalah penginapan3 bintang berhampiran dalam , . Ulasan tetamu menjaringkan 10 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 40 dengan penempahan pada harga yang murah dari 924.17 untuk .

Apabila , berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti dan , kedua-duanya tidak jauh dari hotel. , dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat .

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Etosha Village dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Etosha Safari Lodge Hotel bintang 0 adalah berhampiran untuk Etosha Village. Juga dalam kawasan adalah Etosha Safari Camp Hotel dan Etosha Safari Lodge & Camp itu. Untuk pilihan lain cuba Eagle Tented Lodge & Spa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Etosha Village.

Etosha Village

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s