Hotel > Kanada > MagogOmerville > Estrimont Suites & Spa Magog

 


  

Estrimont Suites & Spa Magog

4 star hotel    44 avenue de l'auberge  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (75 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Estrimont Suites & Spa Magog

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 24 Magog hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bermutu Tinggi Penginapan di Magog
Estrimont Suites & Spa adalah harta menarik dalam Magog, Kanada berhampiran kawasan Omerville itu. Dengan penginapan cantik dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Estrimont Suites & Spa pilihan pertama anda. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bergaya. Daripada jumlah hotel 24 dalam Magog, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Estrimont Suites & Spa. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Bilik Kecergasan Senaman. Terdapat juga Tempat Letak Kereta, Restoran dan kolam renang disediakan semasa masa anda di Estrimont Suites & Spa.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 91 dengan penempahan pada harga yang murah dari CAD 139 untuk CAD 239.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Estrimont Suites & Spa terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Baie de Magog dan Baie de l'Hermitage. Baie Cummins dan Baie de l'Anse juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Magog.

Apabila Magog, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Omerville dan Eastman, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Ayer's Cliff, North Hatley dan Hatley juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Magog.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Estrimont Suites & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Magog ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Au Chant Du Coq bintang 4 adalah berhampiran untuk Estrimont Suites & Spa. Juga dalam kawasan adalah Manoir des Sables dan Auberge de la Tour itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Cheribourg yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Estrimont Suites & Spa Magog.

Estrimont Suites & Spa Magog

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s