Hotel > Mexico > MoreliaTorreon Nuevo > Hotel Estefania Morelia

 


  

Hotel Estefania Morelia

3 star hotel    Plan de Ayala 874 Centro Historico  3/5 "Sederhana"  (8 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Estefania Morelia

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


13th Kedudukan daripada 78 Morelia hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Estefania Gambaran Umum
Hotel Estefania adalah hotel pemilihan terletak di Morelia Mexico dengan bintang Kedudukan 3. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 6 harta daripada 10. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 78 Morelia dan berada di kedudukan nombor 13th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Kemudahan termasuk Tempat Letak Kereta dan Internet kelajuan tinggi disediakan untuk tetamu bilik di Hotel Estefania. Juga disediakan Pembantu Kunjungan dan Excursions. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Photocopier, Internet Connection (wireless) dan Facsimile.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 16 dengan penempahan pada harga yang murah dari MXN 30 untuk MXN 48.

Apabila Morelia, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Torreon Nuevo dan El Durazno, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Quinceo, Tarimbaro dan Atapaneo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Morelia.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Estefania dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Morelia ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Boutique Casa Madero bintang 5 adalah berhampiran untuk Hotel Estefania. Juga dalam kawasan adalah Portico Hotel Cultural dan Del Portico Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Boutique Mansion Mijashe yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Estefania Morelia. Hotel Estefania Morelia

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1875s