Estancia La Rosita

0 star hotel    Maipú 844, Retiro - Ruta Nacional N°12 Km. 680.  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Estancia La Rosita

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Bijak Penginapan
Estancia La Rosita 0 bintang adalah penginapan 4fungsi dalam , dalam , . Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel dalam berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Estancia La Rosita mempunyai 8 mampu bilik dan kadar dari 181 kepada 350.

Apabila , berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti dan , kedua-duanya tidak jauh dari hotel. , dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat .

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Estancia La Rosita dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Estancia Buena Vista bintang 4 adalah berhampiran untuk Estancia La Rosita. Juga dalam kawasan adalah Estancia Don Joaquín dan itu. Untuk pilihan lain cuba yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Estancia La Rosita.

Estancia La Rosita

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1367s