Hotel > Sepanyol > Playa BlancaLas Brenas > Ereza Villas Las Buganvillas Playa Blanca

 


  

Ereza Villas Las Buganvillas Playa Blanca

0 star hotel    Irlanda, s/n  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ereza Villas Las Buganvillas Playa Blanca

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


22nd Kedudukan daripada 76 Playa Blanca hotel Booking.com
Semak Harga

 


Mampu Penginapan berdekatan Las Brenas
Ereza Villas Las Buganvillas adalah penginapan 4fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Las Brenas daripada Playa Blanca, Sepanyol. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 76 Playa Blanca dan berada di kedudukan nombor 22nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Ereza Villas Las Buganvillas mempunyai 9 bijak bilik dan kadar dari EUR 103 kepada EUR 169.

Lokasi
Dengan hotel 76 dalam Playa Blanca dan Ereza Villas Las Buganvillas bertaraf 22nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Bahia de Avila dan Caleton de las Animas . Rada de Penedo dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Playa Blanca, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Las Brenas dan Femes, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. El Golfo, Yaiza dan Uga juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Playa Blanca.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Ereza Villas Las Buganvillas dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Playa Blanca ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Villa Mango bintang 0 adalah berhampiran untuk Ereza Villas Las Buganvillas. Juga dalam kawasan adalah HL Club Playa Blanca dan Hotel Corbeta itu. Untuk pilihan lain cuba Paradise Island Aparthotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ereza Villas Las Buganvillas Playa Blanca. Ereza Villas Las Buganvillas Playa Blanca

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0781s