Hotel > Taiwan > TaichungHanxi > En Vogue Taichung

 


  

En Vogue Taichung

3 star hotel    No. 334, Wuquan Road, Bei District  4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di En Vogue Taichung

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


33rd Kedudukan daripada 102 Taichung hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


En Vogue Hotel Taichung Gambaran Umum
En Vogue Hotel Taichung adalah hotel dicemburui terletak di Taichung Taiwan dengan bintang Kedudukan 3. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.9 - menjadikannya pilihan menyeronokan. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 102 Taichung dan berada di kedudukan nombor 33rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 102 dengan penempahan pada harga yang murah dari TWD 2580 untuk TWD 3880.

Lokasi
Dengan hotel 102 dalam Taichung dan En Vogue Hotel Taichung bertaraf 33rd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Xueshiliu Qiao dan Datong Lu . Jinhualiu Qiao Wuquanliu Qiao dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hanxi dan Qiucuozi yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Dongshizi, Hezuoxincun dan Sanguangli juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Taichung.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar En Vogue Hotel Taichung dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Taichung ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Jin Man Jia Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk En Vogue Hotel Taichung. Juga dalam kawasan adalah Taichung One Chung Business Hotel dan Forbes Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Jin Sha Motel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di En Vogue Taichung. En Vogue Taichung

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5938s