Hotel > Australia > Ayers RockYulara > Emu Walk Apartments Ayers Rock

 


  

Emu Walk Apartments Ayers Rock

4 star hotel    Yulara Drive, Yulara  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Emu Walk Apartments Ayers Rock

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 7 Ayers Rock hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Emu Walk Apartments Gambaran Umum
Emu Walk Apartments adalah penginapan meriah dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Yulara daripada Ayers Rock, Australia. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.2 - menjadikannya pilihan cemerlang. Ia juga kini menduduki tempat 4th daripada hotel 7 dalam Ayers Rock berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Tetamu juga boleh menggunakan kolam renang, Restoran dan Tempat Letak Kereta, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Emu Walk Apartments mempunyai 60 1cantik bilik dan kadar dari AUD 340 kepada AUD 9999.

Apabila Ayers Rock, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Yulara dan , kedua-duanya tidak jauh dari hotel. , dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ayers Rock.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Emu Walk Apartments. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ayers Rock ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Voyages Desert Gardens bintang 3 adalah berhampiran untuk Emu Walk Apartments. Juga dalam kawasan adalah Voyages The Lost Camel dan Outback Pioneer Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Outback Pioneer Lodge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Emu Walk Apartments Ayers Rock.

Emu Walk Apartments Ayers Rock

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s