Hotel > Namibia > Namutoni Gate > Emanya@Etosha Namutoni Gate

 


  

Emanya@Etosha Namutoni Gate

0 star hotel    D3028  2.5/5 "Sederhana"  (28 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Emanya@Etosha Namutoni Gate

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 0 Namutoni Gate hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

 


Fungsi Penginapan berdekatan
Emanya@Etosha adalah penginapan bijak dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan daripada Namutoni Gate, Namibia. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 0 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah NAD 1165 untuk NAD 2330. Terdapat 19 mampu bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Namutoni Gate, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti dan , kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. , dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Easytobook and Booking.com. Mencari kadar Emanya@Etosha dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Namutoni Gate ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk KEMPINSKI MOKUTI LODGE bintang 5 adalah berhampiran untuk Emanya@Etosha. Juga dalam kawasan adalah Mokuti Etosha Lodge dan itu. Untuk pilihan lain cuba yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Emanya@Etosha Namutoni Gate.

Emanya@Etosha Namutoni Gate

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s