Hotel > New Zealand > ChristchurchSaint Albans > Eliza's Manor Boutique Hotel Christchurch

 


  

Eliza's Manor Boutique Hotel Christchurch

4.5 star hotel    82 Bealey Avenue  4.8/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Eliza's Manor Boutique Hotel Christchurch

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 172 Christchurch hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Eliza's Manor Boutique Hotel Gambaran Umum
Eliza's Manor Boutique Hotel adalah hotel mewah yang mempunyai star rating 4.5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Saint Albans daripada Christchurch, New Zealand. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 172 Christchurch dan berada di kedudukan nombor 4th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Eliza's Manor Boutique Hotel mempunyai 8 canggih bilik dan kadar dari NZD 235 kepada NZD 345.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Eliza's Manor Boutique Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Christchurch Arts Centre dan Sign of the Takahe. Sign of the Kiwi dan McCormacks Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Christchurch.

kawasan tempatan perbandingan seperti Saint Albans dan Saint Albans yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Christchurch. Linwood, Linwood dan Richmond juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Christchurch.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Eliza's Manor Boutique Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Christchurch ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Country Glen Lodge bintang 4.5 adalah berhampiran untuk Eliza's Manor Boutique Hotel. Juga dalam kawasan adalah Tuscana Motor Lodge dan KIWI Basecamp itu. Untuk pilihan lain cuba Avenue Motor Lodge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Eliza's Manor Boutique Hotel Christchurch. Eliza's Manor Boutique Hotel Christchurch

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s