Hotel > Yunani > KrionerionParadhision > Elisson Hostel Krionerion

 


  

Elisson Hostel Krionerion

0 star hotel    Perivolia 1  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Elisson Hostel Krionerion

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Krionerion hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4Fungsi Penginapan di Krionerion
Elisson Hostel adalah penginapan 1fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Paradhision daripada Krionerion, Yunani. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Daripada jumlah hotel 0 dalam Krionerion, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 5 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 40 untuk EUR 80.

Lokasi
Dengan hotel 0 dalam Krionerion dan Elisson Hostel bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ormos Lakazezas dan Ormos Agriliou . Ormos Kekhreon Ormos Loutrakiou dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Krionerion, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Paradhision dan Soulion, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Gonoussa, Megas Valtos Laliotis dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Elisson Hostel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Krionerion ada ke kiri.

Hotel berhampiran Paradhision
3 bintang Lido Hotel dan Xylokastro Beach Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Sikyon Coast Hotel And Resort dan Daphne's Club Hotel Apartments adalah alternatif yang hebat berhampiran Elisson Hostel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Elisson Hostel Krionerion.

Elisson Hostel Krionerion

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1094s