Hotel > Laos > Vang ViengBan Khouaphan > Elephant Crossing Hotel Vang Vieng

 


  

Elephant Crossing Hotel Vang Vieng

3 star hotel    Ban Viengkeo, Nam Song River  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Elephant Crossing Hotel Vang Vieng

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


21st Kedudukan daripada 85 Vang Vieng hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


The Elephant Crossing Hotel dalam Ban Khouaphan
The Elephant Crossing Hotel adalah hotel selesa yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Ban Khouaphan daripada Vang Vieng, Laos. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 85 dalam Vang Vieng, hotel ini kini menduduki tempat 21st berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Pembantu Kunjungan Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Pembantu Rencam. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Pusat Kecantikan, Bilik Bebas-Rokok dan pendingin hawa.

Bilik
The Elephant Crossing Hotel mempunyai 31 3baik bilik dan kadar dari LAK 45 kepada LAK 80.

Apabila Vang Vieng, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ban Khouaphan dan Ban Nagna (1), kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ban Pakpo, Ban Nampo Ban Nadouang dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di The Elephant Crossing Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Vang Vieng ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Moradok 2 Resort (Heritage) bintang 2 adalah berhampiran untuk The Elephant Crossing Hotel. Juga dalam kawasan adalah Suanthulien Guest House & Restaurant dan Sechaleunkham Guest House itu. Untuk pilihan lain cuba Lao Haos Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Elephant Crossing Hotel Vang Vieng. Elephant Crossing Hotel Vang Vieng

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s