Hotel > Bulgaria > EleniteSaint Vlas > Elenite Spa Villas All Inclusive

 


  

Elenite Spa Villas All Inclusive

3 star hotel    Elenite Resort  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Elenite Spa Villas All Inclusive

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 8 Elenite hotel Booking.com
Semak Harga

 


Elenite Spa Villas All Inclusive Gambaran Umum
Elenite Spa Villas All Inclusive adalah hotel pemotongan yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Saint Vlas daripada Elenite, Bulgaria. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 8 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah BGN 39 untuk BGN 57. Terdapat 474 gembira bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Yuzhna Bukhta Nesebur dan Neseburski Zaliv. Dengan Akrotiriya Pomoriyski Zaliv dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Elenite, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Saint Vlas dan Nessebur, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Sunny Beach, Kosharitsa dan Obzor juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Elenite.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Elenite Spa Villas All Inclusive dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Elenite ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Elenite Holiday Village bintang 3 adalah berhampiran untuk Elenite Spa Villas All Inclusive. Juga dalam kawasan adalah Royal Castle Design & Spa Hotel dan Royal Park Spa Hotel All Inclusive itu. Untuk pilihan lain cuba Andalusia Beach & Spa Hotel All Inclusive yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Elenite Spa Villas All Inclusive.

Elenite Spa Villas All Inclusive

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s