Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhXom Chieu > Elegant Inn Saigon Ho Chi Minh

 


  

Elegant Inn Saigon Ho Chi Minh

2 star hotel    140 Cong Quynh  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Elegant Inn Saigon Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


514th Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


2 Bintang di Ho Chi Minh
Elegant Inn Saigon adalah harta selesa dalam Ho Chi Minh, Vietnam berhampiran kawasan Xom Chieu itu. Dengan penginapan gembira dan bintang Kedudukan 2, pastikan untuk membuat Elegant Inn Saigon pilihan pertama anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 653 dalam Ho Chi Minh, hotel ini kini menduduki tempat 514th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 20 dengan penempahan pada harga yang murah dari VND 26 untuk VND .

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Elegant Inn Saigon terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk So Lao Dong dan San Van Dong Vuon Tao Dan. Rex hotel-movie theater dan Uy Ban Nhan Dan TP HCM juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 514th dalam Ho Chi Minh.

kawasan tempatan perbandingan seperti Xom Chieu dan Xom Ong Doi (1) yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Ho Chi Minh. Khanh Hoi, Da Kao dan Ap Dinh juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ho Chi Minh.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Elegant Inn Saigon dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ho Chi Minh ke kiri.

Hotel berhampiran Xom Chieu
2 bintang Madam Cuc 127 Hotel dan Madam Cuc 184 Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Tuan Anh Hotel dan Duc Vuong Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Elegant Inn Saigon.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Elegant Inn Saigon Ho Chi Minh. Elegant Inn Saigon Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s