Hotel > Kosta Rika > Rio SegundoToro Amarillo > El Silencio Lodge & Spa Rio Segundo

 


  

El Silencio Lodge & Spa Rio Segundo

0 star hotel    Los bajos del Toro Amarillo   5/5 "Pinggiran Bandar"  (175 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di El Silencio Lodge & Spa Rio Segundo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Rio Segundo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mudah tetapi berfungsi El Silencio Lodge & Spa
Toro Amarillo adalah penginapan kepada El Silencio Lodge & Spa diberi bintang nilai 0. Ia adalah cara yang mampu untuk bermalam di Rio Segundo, Kosta Rika. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Rio Segundo berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
El Silencio Lodge & Spa mempunyai 15 bijak bilik dan kadar dari CRC 260 kepada CRC 415.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Museo Regional de San Ramon dan Estadio Guillermo Vargas Roldan. Dengan Complejo Deportivo Rafael Rodriguez Greencore Solutions dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Toro Amarillo dan Palmira yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Rio Segundo. San Luis, San Juan Norte dan Zarcero juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Rio Segundo.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar El Silencio Lodge & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Rio Segundo ke kiri.

Hotel berhampiran Toro Amarillo
2.5 bintang Hotel Alto Palomo dan Hotel Mango Valley yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Poas Lodge dan Altura Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran El Silencio Lodge & Spa.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di El Silencio Lodge & Spa Rio Segundo.

El Silencio Lodge & Spa Rio Segundo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s