Hotel > Amerika Syarikat > SonomaVerano > El Pueblo Inn Sonoma

 


  

El Pueblo Inn Sonoma

3 star hotel    896 West Napa Street  4.3/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di El Pueblo Inn Sonoma

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 12 Sonoma hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Sesuai Penginapan
El Pueblo Inn adalah hotel gembira yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Verano daripada Sonoma, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu menjaringkan 8.6 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Daripada jumlah hotel 12 dalam Sonoma, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
El Pueblo Inn mempunyai 53 penarikan bilik dan kadar dari USD 99 kepada USD 309.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, El Pueblo Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Lachryma Montis dan Sonoma Valley Fire and Rescue Authority Station 2. Sonoma Valley Fire and Rescue Authority Station 1 Headquarters dan Casita Adobe juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Sonoma.

Apabila Sonoma, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Verano dan El Verano, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Boyes Hot Springs, Four Corners dan Fetters Hot Springs juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sonoma.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di El Pueblo Inn. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Sonoma ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Cinnamon Bear Creekside Inn Bed And Breakfast bintang 3 adalah berhampiran untuk El Pueblo Inn. Juga dalam kawasan adalah Best Western Plus Sonoma Valley Inn & Krug Event Center dan Best Western Plus Sonoma Valley Inn & Krug Event Center itu. Untuk pilihan lain cuba Best Western Plus Sonoma Valley Inn & Krug Event Center yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di El Pueblo Inn Sonoma.

El Pueblo Inn Sonoma

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8281s