Hotel > Turki > AlanyaKonakli > Eftalia Resort Alanya

 


  

Eftalia Resort Alanya

4 star hotel    Telatiye Mevkii  2.5/5 "Sederhana"  (222 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Eftalia Resort Alanya

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


26th Kedudukan daripada 336 Alanya hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Eftalia Resort Gambaran Umum
Eftalia Resort adalah penginapan julat-pertengahan dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Konakli daripada Alanya, Turki. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan semua majlis. Ia juga kini menduduki tempat 26th daripada hotel 336 dalam Alanya berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 325 dengan penempahan pada harga yang murah dari TRY 16 untuk TRY 152.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Eftalia Resort terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Alanya Muzesi dan Adam Atacagi. Ataturk Evi Muzesi dan Kizil Kule juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 26th dalam Alanya.

Apabila Alanya, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Konakli dan Emisbeleni, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Payallar, Elikesik dan Turkler juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Alanya.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Eftalia Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Alanya ke kiri.

Hotel berhampiran Konakli
0 bintang MC Arancia Resort Hotel dan Hotel Titan Select yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Xeno Hotels Relax dan Caretta Beach Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Eftalia Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Eftalia Resort Alanya. Eftalia Resort Alanya

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7500s