Hotel > Indonesia > Kota PadangSeberangpadang > Edotel Bundo Kandung Kota Padang

 


  

Edotel Bundo Kandung Kota Padang

0 star hotel    Jl. Bundo Kandung No.18  2.8/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Edotel Bundo Kandung Kota Padang

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


26th Kedudukan daripada 35 Kota Padang hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Fungsi Penginapan di Kota Padang
Panduan Terletak di kawasan yang Seberangpadang daripada Kota Padang, Indonesia, Edotel Bundo Kandung adalah 1fungsi0 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5.7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 35 Kota Padang dan berada di kedudukan nombor 26th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah IDR 35 untuk IDR 48. Terdapat 30 mampu bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Kota Padang, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Seberangpadang dan Damar, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Kampungdurian, Induring dan Ampang juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kota Padang.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Edotel Bundo Kandung. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kota Padang ada ke kiri.

Hotel berhampiran Seberangpadang
2 bintang Bunda Hotel Padang dan Mariani International Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The Axana Hotel - Padang dan Bumiminang adalah alternatif yang hebat berhampiran Edotel Bundo Kandung.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Edotel Bundo Kandung Kota Padang.

Edotel Bundo Kandung Kota Padang

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s