Hotel > New Zealand > AucklandBalmoral > Eden Park Bed And Breakfast Inn Auckland

 


  

Eden Park Bed And Breakfast Inn Auckland

4.5 star hotel    20 Bellwood Avenue, Mt Eden  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (276 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Eden Park Bed And Breakfast Inn Auckland

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


18th Kedudukan daripada 276 Auckland hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Eden Park Bed And Breakfast Inn dalam Balmoral
Eden Park Bed And Breakfast Inn adalah hotel pemilihan yang mempunyai star rating 4.5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Balmoral daripada Auckland, New Zealand. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 9 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Pinggiran Bandar' untuk penginapan di seluruh New Zealand. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 18th daripada sejumlah hotel 276 di kawasan itu.

Bilik
Eden Park Bed And Breakfast Inn mempunyai 5 sangat selesa bilik dan kadar dari NZD 135 kepada NZD 250.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Eden Park Bed And Breakfast Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Saint Marys Bay dan Coxs Bay. Freemans Bay dan Herne Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 18th dalam Auckland.

kawasan tempatan perbandingan seperti Balmoral dan Arch Hill yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Auckland. Mount Eden, Western Springs dan Eden Terrace juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Auckland.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Eden Park Bed And Breakfast Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Auckland ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk ASURE AT Eden Park Motel bintang 4 adalah berhampiran untuk Eden Park Bed And Breakfast Inn. Juga dalam kawasan adalah At Eden Park dan Bavaria Bed & Breakfast Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Shooters Saloon yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Eden Park Bed And Breakfast Inn Auckland. Eden Park Bed And Breakfast Inn Auckland

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s