Hotel > Switzerland > Sils-Segl MariaSegl Baselgia > Edelweiss Swiss Quality Hotel Sils-Segl Maria

 


  

Edelweiss Swiss Quality Hotel Sils-Segl Maria

4 star hotel    Via da Marias 33  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Edelweiss Swiss Quality Hotel Sils-Segl Maria

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 0 Sils-Segl Maria hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Julat-Pertengahan Edelweiss Swiss Quality Hotel
Edelweiss Swiss Quality Hotel penarikan adalah penginapan4 bintang berhampiran Segl Baselgia dalam Sils-Segl Maria, Switzerland. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik 1baik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 0 di kawasan itu. Penginapan pemilihan menikmati beberapa kemudahan mewah seperti Tempat Letak Kereta dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Perkhidmatan Bilik dan Haiwan Bela Mesra disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Pusat Kecantikan, Pembantu Rencam dan Lif disediakan semasa masa anda di Edelweiss Swiss Quality Hotel.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 67 dengan penempahan pada harga yang murah dari CHF 151 untuk CHF 595.

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel Sils-Segl Maria terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Triangia Mediumwave Transmitter dan Palazzo Nuovo. Cappella Colleoni dan Cassano d'Adda Chimney juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Segl Baselgia dan Crasta yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Isola, Plaun da Lej dan Silvaplana juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sils-Segl Maria.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Edelweiss Swiss Quality Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Sils-Segl Maria ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Post Sils-Maria bintang 4 adalah berhampiran untuk Edelweiss Swiss Quality Hotel. Juga dalam kawasan adalah Hotel Seraina dan Hotel Privata itu. Untuk pilihan lain cuba Chesa Cristiania yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Edelweiss Swiss Quality Hotel Sils-Segl Maria.

Edelweiss Swiss Quality Hotel Sils-Segl Maria

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s