Hotel > Amerika Syarikat > SumterCarolina Gardens > Econo Lodge Sumter

 


  

Econo Lodge Sumter

2 star hotel    226 North Washington Street  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (11 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Econo Lodge Sumter

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 15 Sumter hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Econo Lodge Sumter Gambaran Umum
Econo Lodge Sumter adalah hotel gembira yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Carolina Gardens daripada Sumter, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu menjaringkan 9.3 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 15 Sumter dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 60 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 59.99 untuk USD 59.99.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Econo Lodge Sumter terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Williams-Brice Museum dan Sumter County Courthouse. Sumter County Jail dan Sumter City Hall juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Sumter.

kawasan tempatan perbandingan seperti Carolina Gardens dan Garris Park yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Sumter. Summers Homes, Wen-le dan South Sumter juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sumter.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Econo Lodge Sumter. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Sumter ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Mount Vernon Inn bintang 2 adalah berhampiran untuk Econo Lodge Sumter. Juga dalam kawasan adalah MT VERNON INN dan Best Western Sumter Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Super 8 Sumter Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Econo Lodge Sumter.

Econo Lodge Sumter

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s