Hotel > Amerika Syarikat > LentsArleta > Econo Lodge East Port Lents

 


  

Econo Lodge East Port Lents

2 star hotel    4512 SE 82nd Avenue  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Econo Lodge East Port Lents

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Lents hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Econo Lodge East Port Gambaran Umum
Econo Lodge East Port adalah hotel mampu terletak di Lents Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 2. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan gembira. Daripada jumlah hotel 0 dalam Lents, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Penginapan mampu tetapi selesa menikmati beberapa kemudahan julat-pertengahan seperti Pencapaian Warga kurang upaya dan Tempat Letak Kereta. Untuk kemudahan, Internet kelajuan tinggi dan Pembantu Kunjungan disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Bilik Bebas-Rokok, pendingin hawa dan Tempat Berita disediakan semasa masa anda di Econo Lodge East Port.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 38 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 58.5 untuk USD 85.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Lents terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Portland Fire and Rescue Station 11 Lents dan Mount Scott Community Center. Portland Fire and Rescue Station 25 Woodstock dan Apostolic Faith Church International Headquarters juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Arleta dan Battin yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Lents. Woodstock, Errol Heights dan Harmony Point juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lents.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Econo Lodge East Port dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lents ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Econo Lodge Near Clackamas Town Center bintang 1.5 adalah berhampiran untuk Econo Lodge East Port. Juga dalam kawasan adalah Best Value Inns - Portland dan Briarwood Suites itu. Untuk pilihan lain cuba Del Rancho Motel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Econo Lodge East Port Lents.

Econo Lodge East Port Lents

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.0625s