Hotel > Jepun > KanazawaTonomachi > Hotel Econo Kanazawa Ekimae

 


  

Hotel Econo Kanazawa Ekimae

2 star hotel    Konohanamachi 8-8   4.1/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Econo Kanazawa Ekimae

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


12th Kedudukan daripada 55 Kanazawa hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bijak Hotel Econo Kanazawa Ekimae
Hotel Econo Kanazawa Ekimae adalah harta penarikan dalam Kanazawa, Jepun berhampiran kawasan Tonomachi itu. Dengan penginapan gembira dan bintang Kedudukan 2, pastikan untuk membuat Hotel Econo Kanazawa Ekimae pilihan pertama anda. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik julat-pertengahan. Daripada jumlah hotel 55 dalam Kanazawa, hotel ini kini menduduki tempat 12th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 105 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 4462 untuk JPY 9450.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Econo Kanazawa Ekimae terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Kanazawa-shiyakusho dan Nonoichi-machiyakuba. Tonami-shiyakusho dan Hodatsumizu-choyakuba juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 12th dalam Kanazawa.

Apabila Kanazawa, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Tonomachi dan Hirosakadori, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Bakurocho, Mameda-shimmachi Minami-shimbomachi dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Hotel Econo Kanazawa Ekimae dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kanazawa ke kiri.

Hotel berhampiran Tonomachi
3 bintang Kanazawa Central Hotel dan Daiwa Roynet Hotel Kanazawa yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Kibayashi dan Kanazawa Miyako Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Econo Kanazawa Ekimae.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Econo Kanazawa Ekimae. Hotel Econo Kanazawa Ekimae

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s