Hotel > Jepun > Fukui-shiOhtemachi > Hotel Econo Fukui Ekimae Fukui-shi

 


  

Hotel Econo Fukui Ekimae Fukui-shi

3 star hotel    Hinode 1-1-17  3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Econo Fukui Ekimae Fukui-shi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 11 Fukui-shi hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Fukui-shi
Ohtemachi adalah penginapan kepada Hotel Econo Fukui Ekimae diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang mampu tetapi selesa untuk bermalam di Fukui-shi, Jepun. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 11 Fukui-shi dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hotel Econo Fukui Ekimae mempunyai 138 berfungsi tetapi menyenangkan bilik dan kadar dari JPY 4845 kepada JPY 12000.

Lokasi
Sebagai 3rd yang paling popular dalam hotel Fukui-shi terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Fukui-shiyakusho dan Owara-shiyakusho. Kaga-shiyakusho dan Komatsu-shiyakusho juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Fukui-shi, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ohtemachi dan Hoei-kamicho, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Yamanoku-cho, Maruyamacho dan Nittazuka juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Fukui-shi.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Econo Fukui Ekimae. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Fukui-shi ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Terminal Hotel Fukui bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Econo Fukui Ekimae. Juga dalam kawasan adalah Toyoko Inn Fukui Ekimae dan Hotel Route-Inn Fukui Ekimae itu. Untuk pilihan lain cuba Yours Hotel Fukui yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Econo Fukui Ekimae Fukui-shi.

Hotel Econo Fukui Ekimae Fukui-shi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1875s