Hotel > Australia > KatoombaBlue Mountains > Echoes, A Luxury Collection Resort, Blue Mountains Katoomba

 


  

Echoes, A Luxury Collection Resort, Blue Mountains Katoomba

4 star hotel    3 Lilianfels Avenue , Katoomba  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Echoes, A Luxury Collection Resort, Blue Mountains Katoomba

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


18th Kedudukan daripada 29 Katoomba hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pertengahan tetapi sangat bagus Echoes, A Luxury Collection Resort, Blue Mountains
Echoes, A Luxury Collection Resort, Blue Mountains adalah hotel bijak dan berfungsi terletak di Katoomba Australia dengan bintang Kedudukan 4. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.3. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 18th daripada sejumlah hotel 29 di kawasan itu. Penginapan menyeronokan menikmati beberapa kemudahan cemerlang seperti Restoran dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Perkhidmatan Bilik dan Tempat Letak Kereta disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan Pusat Kecantikan, Pencapaian Warga kurang upaya dan Pembantu Kunjungan, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 14 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 295 untuk AUD 645.

kawasan tempatan perbandingan seperti Blue Mountains dan Leura yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Medlow Bath, Wentworth Falls dan Blackheath juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Katoomba.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Echoes, A Luxury Collection Resort, Blue Mountains dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Katoomba ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Echoes Boutique Hotel and Restaurant bintang 4.5 adalah berhampiran untuk Echoes, A Luxury Collection Resort, Blue Mountains. Juga dalam kawasan adalah Lilianfels Blue Mountains dan Lilianfels, A Luxury Collection Resort, Blue Mountains itu. Untuk pilihan lain cuba 3 Sisters Motel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Echoes, A Luxury Collection Resort, Blue Mountains Katoomba.

Echoes, A Luxury Collection Resort, Blue Mountains Katoomba

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s