Hotel > Austria > Fuschl am SeeEllmau > Ebner's Waldhof am See Resort & Spa Fuschl am See

 


  

Ebner's Waldhof am See Resort & Spa Fuschl am See

4 star hotel    Seestraße 30  4/5 "Cemerlang"  (64 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ebner's Waldhof am See Resort & Spa Fuschl am See

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 29 Fuschl am See hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Indah Penginapan
Ebner's Waldhof am See Resort & Spa adalah penginapan bagus dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Ellmau daripada Fuschl am See, Austria. Ulasan tetamu menjaringkan 8 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 29 di kawasan itu.

Bilik
Ebner's Waldhof am See Resort & Spa mempunyai 138 mulia bilik dan kadar dari EUR 214 kepada EUR 288.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Ebner's Waldhof am See Resort & Spa terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sendeturm Gaisberg dan Alte Residenz. Neue Residenz dan Museum der Moderne Salzburg juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Fuschl am See.

Apabila Fuschl am See, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ellmau dan Keuschen, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Vetterbach, Untervetterbach Obervetterbach dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Ebner's Waldhof am See Resort & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Fuschl am See ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Gartenhotel Sonnleitn bintang 4 adalah berhampiran untuk Ebner's Waldhof am See Resort & Spa. Juga dalam kawasan adalah Hotel Seewinkel dan Pension Alpenrose itu. Untuk pilihan lain cuba Seehotel Schlick yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ebner's Waldhof am See Resort & Spa Fuschl am See.

Ebner's Waldhof am See Resort & Spa Fuschl am See

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s