Hotel > Oman > Wadi al LawamiAl Hayl al Janubiyah > Eastin Residences Muscat Wadi al Lawami

 


  

Eastin Residences Muscat Wadi al Lawami

4 star hotel    Al Hail North , Muscat , Near Al Maha Pertol Pump  3.9/5 "Baik"  (21 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Eastin Residences Muscat Wadi al Lawami

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Wadi al Lawami hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di Wadi al Lawami
Eastin Residences Muscat adalah penginapan mulia dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Al Hayl al Janubiyah daripada Wadi al Lawami, Oman. Ulasan tetamu menjaringkan 7.8 harta daripada 10 atau 'Baik. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 0 Wadi al Lawami dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 50 dengan penempahan pada harga yang murah dari OMR 42 untuk OMR 65.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Wadi al Lawami terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Nadi al `Abab dan Nadi as Sib. Markaz as Sindbad lil `Aja'ib dan Maktab Wali as Sib juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Wadi al Lawami, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Al Hayl al Janubiyah dan Hayl Al `Umayr, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Al Hayl ash Shamaliyah, As Sib al Jadidah dan Al Khawd juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Wadi al Lawami.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Eastin Residences Muscat. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Wadi al Lawami ada ke kiri.

Hotel berhampiran Al Hayl al Janubiyah
2 bintang Gulf Crown Hotel Apartments dan Husin Al Khaleej Hotel Apartment yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Jarzez Hotel Apartment dan Al Madinah Holiday Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Eastin Residences Muscat.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Eastin Residences Muscat Wadi al Lawami.

Eastin Residences Muscat Wadi al Lawami

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s