Hotel > Amerika Syarikat > Bandar Raya New YorkHester - Allen Turnkey Housing > East Broadway Apartment Bandar Raya New York

 


  

East Broadway Apartment Bandar Raya New York

3 star hotel    46 Ludlow Street  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di East Broadway Apartment Bandar Raya New York

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


325th Kedudukan daripada 542 Bandar Raya New York hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


East Broadway Apartment Gambaran Umum
East Broadway Apartment penapisan dan bersantai adalah penginapan3 bintang berhampiran Hester - Allen Turnkey Housing dalam Bandar Raya New York, Amerika Syarikat. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 542 dalam Bandar Raya New York, hotel ini kini menduduki tempat 325th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 125.1 untuk USD 309. Terdapat 1 menarik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, East Broadway Apartment terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Lower East Side Tenement Museum dan New York Ladder Company 6. New York Satellite Company 1 dan New York Engine Company 9 juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 325th dalam Bandar Raya New York.

Apabila Bandar Raya New York, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Hester - Allen Turnkey Housing dan Lower East Side, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Chinatown, Little Italy Amalgamated Dwellings dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar East Broadway Apartment dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bandar Raya New York ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Blue Moon Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk East Broadway Apartment. Juga dalam kawasan adalah East Broadway Apartment B dan East Houston Apartment itu. Untuk pilihan lain cuba Howard Johnson SoHo yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di East Broadway Apartment Bandar Raya New York. East Broadway Apartment Bandar Raya New York

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.1250s