Hotel > United Kingdom > ChelseaEarls Court > Earls Court Hotel Chelsea

 


  

Earls Court Hotel Chelsea

2 star hotel    28 Warwick Road, Earls Court  3.2/5 "Sederhana"  (56 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Earls Court Hotel Chelsea

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


129th Kedudukan daripada 143 Chelsea hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bajet Penginapan di Chelsea
Earls Court Hotel pertengahan tetapi sangat bagus adalah penginapan2 bintang berhampiran Earls Court dalam Chelsea, United Kingdom. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 6.3 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 129th daripada sejumlah hotel 143 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 20 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 35 untuk GBP 90.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Earls Court Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Earls Court Exhibition Centre dan Stamford Bridge. Natural History Museum dan Battersea Railway Bridge juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 129th dalam Chelsea.

Apabila Chelsea, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Earls Court dan West Brompton, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Fulham, West Kensington North Kensington dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Earls Court Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Chelsea ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Olympia bintang 3 adalah berhampiran untuk Earls Court Hotel. Juga dalam kawasan adalah Boka Hotel dan Mowbray Court Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Oxford Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Earls Court Hotel Chelsea. Earls Court Hotel Chelsea

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s