Hotel > Vietnam > HuếThon Kim Long (1) > Duy Tan 2 Hotel Huế

 


  

Duy Tan 2 Hotel Huế

3 star hotel    46 Tran Quang Khai Street  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Duy Tan 2 Hotel Huế

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


57th Kedudukan daripada 117 Huế hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4Bagus Duy Tan 2 Hotel
Duy Tan 2 Hotel adalah hotel bijak dan berfungsi yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Thon Kim Long (1) daripada Huế, Vietnam. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.2. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 117 Huế dan berada di kedudukan nombor 57th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Duy Tan 2 Hotel. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Bilik Kecergasan Senaman. Terdapat juga Tempat Letak Kereta, Restoran dan kolam renang disediakan semasa masa anda di Duy Tan 2 Hotel.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 60 dengan penempahan pada harga yang murah dari VND 30 untuk VND 50.

kawasan tempatan perbandingan seperti Thon Kim Long (1) dan Thon Truong Giang yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Huế. Thon Lai The, Huong Tra dan Ap Tu Tay juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Huế.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Duy Tan 2 Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Huế ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hue Queen 1 Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Duy Tan 2 Hotel. Juga dalam kawasan adalah Ancient House Hotel Hue dan Villa Hue itu. Untuk pilihan lain cuba 2you Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Duy Tan 2 Hotel Huế. Duy Tan 2 Hotel Huế

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s