Hotel > New Zealand > Te AnauCreighton > Dunluce Bed and Breakfast Te Anau

 


  

Dunluce Bed and Breakfast Te Anau

4.5 star hotel    128 Aparima Drive  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Dunluce Bed and Breakfast Te Anau

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 37 Te Anau hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Dunluce Bed and Breakfast dalam Creighton
Creighton adalah penginapan kepada Dunluce Bed and Breakfast diberi bintang nilai 4.5. Ia adalah cara yang cantik untuk bermalam di Te Anau, New Zealand. Ulasan tetamu menjaringkan 9 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 37 Te Anau dan berada di kedudukan nombor 5th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 4 dengan penempahan pada harga yang murah dari NZD 285 untuk NZD 305.

Lokasi
Sebagai 5th yang paling popular dalam hotel Te Anau terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Patience Bay dan Dock Bay. Brods Bay dan Meiklejohns Bay juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Te Anau, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Creighton dan Kinloch, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Glenorchy, dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Te Anau.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Dunluce Bed and Breakfast. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Te Anau ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Templenoe Cottages bintang 3 adalah berhampiran untuk Dunluce Bed and Breakfast. Juga dalam kawasan adalah Birchwood Cottages dan Blue Ridge B&B itu. Untuk pilihan lain cuba Blue Ridge Boutique Bed And Breakfast yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Dunluce Bed and Breakfast Te Anau.

Dunluce Bed and Breakfast Te Anau

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s