Hotel > United Kingdom > ShrewsburyMeole Brace > Drapers Hall Restaurant & Boutique Rooms Shrewsbury

 


  

Drapers Hall Restaurant & Boutique Rooms Shrewsbury

5 star hotel    St Marys Place  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Drapers Hall Restaurant & Boutique Rooms Shrewsbury

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 24 Shrewsbury hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bermutu Tinggi Penginapan berdekatan Meole Brace
Drapers Hall Restaurant & Boutique Rooms adalah harta menarik dalam Shrewsbury, United Kingdom berhampiran kawasan Meole Brace itu. Dengan penginapan meriah dan bintang Kedudukan 5, pastikan untuk membuat Drapers Hall Restaurant & Boutique Rooms pilihan pertama anda. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9 - menjadikannya pilihan mulia. Ia juga kini menduduki tempat 5th daripada hotel 24 dalam Shrewsbury berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 4 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 110 untuk GBP 180.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Drapers Hall Restaurant & Boutique Rooms terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Greenhous Meadow dan Meole Brace Tower. Shrewsbury Mediumwave Transmitter dan Acton Scott juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 5th dalam Shrewsbury.

Apabila Shrewsbury, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Meole Brace dan Harlescott, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Bayston Hill, Albrighton Battlefield dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Drapers Hall Restaurant & Boutique Rooms. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Shrewsbury ada ke kiri.

Hotel berhampiran Meole Brace
5 bintang Mad Jacks Bar And Restaurant With Rooms dan Cromwell's Inn yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Prince Rupert Hotel dan The Old Post Office adalah alternatif yang hebat berhampiran Drapers Hall Restaurant & Boutique Rooms.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Drapers Hall Restaurant & Boutique Rooms Shrewsbury.

Drapers Hall Restaurant & Boutique Rooms Shrewsbury

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6563s