Hotel > United Kingdom > LondonSpitalfields > DoubleTree by Hilton London - Tower of London

 


  

DoubleTree by Hilton London - Tower of London

4 star hotel    7 Pepys Street  4.4/5 "Cemerlang"  (1169 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di DoubleTree by Hilton London - Tower of London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


89th Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di London
DoubleTree by Hilton Hotel London Tower of London adalah harta pemilihan dalam London, United Kingdom berhampiran kawasan Spitalfields itu. Dengan penginapan bijak dan berfungsi dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat DoubleTree by Hilton Hotel London Tower of London pilihan pertama anda. Ulasan tetamu menjaringkan 8.7 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 89th daripada sejumlah hotel 1078 di kawasan itu.

Bilik
DoubleTree by Hilton Hotel London Tower of London mempunyai 583 cantik bilik dan kadar dari GBP 89.4 kepada GBP 9999.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Petty Wales dan America Square. Dengan Byward Street Aldgate dan dalam jarak yang singkat.

Apabila London, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Spitalfields dan Spitalfields, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Southwark, Brick Lane dan City of London juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di DoubleTree by Hilton Hotel London Tower of London. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan London ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Novotel London Tower Bridge bintang 4 adalah berhampiran untuk DoubleTree by Hilton Hotel London Tower of London. Juga dalam kawasan adalah CLARENDON PEPYS ST dan Grange City Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Apex City Of London Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di DoubleTree by Hilton London - Tower of London. DoubleTree by Hilton London - Tower of London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5000s